Amsterdam


universiteit.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Amsterdam
Fsw
De faculteit der sociale wetenschappen is één van de grootste faculteiten van de vrije universiteit. ruim 3000 studenten en meer dan 200 medewerkers houden zich bezig met onderwijs en onderzoek naar sociaal-wetenschappelijke vraagstukken.
http://www.fsw.vu.nl

Let
Faculteit der letteren van de vu: dynamisch onderwijs op de dynamische zuidas van amsterdam.
http://www.let.vu.nl

Rechten
Vrije universiteit amsterdam. informatie over bachelor- en masteropleidingen, postacademisch onderwijs, onderzoek en de organisatie.
http://www.rechten.vu.nl

Vu
De vu is een maatschappelijk betrokken onderzoeksuniversiteit, in amsterdam, in het hart van het internationale zakencentrum de zuidas.
http://www.vu.nl

UVA
De universiteit van amsterdam (uva) kenmerkt zich door een kritisch, creatief en internationaal klimaat en een breed opleidingenaanbod van bachelors en masters.
http://www.uva.nl/

Uva
De universiteit van amsterdam is multidisciplinair, multicultureel en internationaal georiënteerd. de uva is nauw verbonden met de wereldstad amsterdam. de uva behoort tot de league of european research universities (leru), een netwerk van gerenommeerde europese researchuniversiteiten. er zijn ruim 60 bacherlopleidingen en ruim 200 masterprogramma's waarvan er meer dan 100 in het engels gegeven worden.
http://www.uva.nl

UVA - opleidingen overzicht
De universiteit van amsterdam wil een inspirerende studieomgeving bieden aan een heterogeen samengestelde studentenpopulatie, een populatie die een afspiegeling vormt van de multiculturele samenleving en die getuigt van de steeds verder toenemende mondialisering van het onderwijs.
http://www.uva.nl/onderwijs/object.cfm?objectid=3d891d6a-f8b9-4d03-abd6f6ec48c0cad5

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy